«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Для інженерів технічного нагляду: ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ!

15.03.2021


Продовжується робота фахівців Гільдії інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури по верифікації даних інженерів технічного нагляду, як відповідальних виконавців, у Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ). 

Звертаємо увагу, що для забезпечення коректного відображення відповідної інформації на кожний сертифікат подається окреме звернення із зазначенням серії та номеру, з чітко вибраною саморегулівною організацією, якій адресується «Звернення», після чого заповнюються повністю дані онлайн – «Звернення» та надсилаються на розгляд. 

«Звернення» подається від власного імені за допомогою свого Електронного підпису через свій Електронний кабінет в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ)  (https://e-construction.gov.ua).

Відмова у верифікації застосовується у разі, зокрема, некоректного чи невірно заповненого «Звернення», подачі звернення від імені іншої особи, відмінності інформації в документах від даних в Реєстрі будівельної діяльності (змінено прізвище/місце реєстрації/заміна паспорту тощо).

   

Контакти для додаткових пояснень: (067) 313 27 01

е-mail: ver@gitn.org.ua




Назад в раздел