«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Гільдія та Тернопільська міська рада підписали Меморандум про співпрацю

16.03.2017

Гільдія та Тернопільська міська рада підписали Меморандум про співпрацю

Меморандум про співпрацю між Всеукраїнською громадською організацією «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури» та Тернопільською міською радою підписано 16 березня в присутності інженерів технічного нагляду – членів відокремленого підрозділу Гільдії у Тернопільській області та фахівців міської ради, що опікуються питаннями будівництва.

«Сьогодні в Україні тривають фундаментальні процеси децентралізації, у т.ч. у будівельній галузі. Тернопіль, як і багато інших органів місцевого самоврядування, отримав нові містобудівні повноваження, делеговані Державною архітектурно-будівельною інспекцією. Метою цього Меморандуму є сприяння місцевій раді у організації виконання цих повноважень. Ми маємо на меті забезпечити ефективне співробітництво для отримання позитивного результату при здійсненні повноважень у сфері архітектурно-будівельного контролю та сприяння професійній діяльності інженерів технічного нагляду на об’єктах будівництва. Меморандум - це інструмент спільних дій для досягнення якості будівельних робіт у місті», - зазначив віце-Президент Гільдії Олег Спицький.

Очільник Тернополя Сергій Надал привітав учасників Гільдії у Тернополі та зазначив, що «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництва об’єктів архітектури» може бути гідним прикладом для представників інших сфер, адже ця організація створена фахівцями.

«Будівництво є однією з тих галузей, які найбільше розвиваються у місті і функції державного архітектурно-будівельного контролю – це, перш за все, безпека людей, це інтеграція з існуючими мережами та навколишнім середовищем, це відповідність всім правилам та нормам будівельного законодавства, - каже міський голова Сергій Надал. - Саме тому нам важливо співпрацювати з кваліфікованими представниками вашої організації, яких будемо долучати і до роботи дорадчих органів у сфері містобудування Тернополя».

122.jpg        123.jpg

124.jpg         125.jpg

Назад в раздел