«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок та умови надання субвенції з держбюджету місцевим бюджетам в межах проєкту “Розвиток міської інфраструктури – 2”

16.11.2022


Кабінет Міністрів України затвердив Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на відновлення об’єктів критичної інфраструктури в межах спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР) проєкту “Розвиток міської інфраструктури – 2”. Відповідний проєкт постанови Уряд схвалив на засіданні 15 листопада.

«Наразі серед першочергових завдань Уряду є якнайшвидше відновлення критичної інфраструктури в областях, які постраждали у результаті російської агресії. Ухвалене сьогодні рішення дозволить громадам відновити та модернізувати пошкоджені об’єкти, зокрема підприємств водопостачання, водовідведення, теплопостачання та поводження з відходами. Це своєю чергою сприятиме наданню споживачам якісних житлово-комунальних послуг», — зазначив в.о. Міністра розвитку громад та територій України Василь Лозинський.

Проєктом постанови передбачено розподіл понад 1,66 млрд грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у межах проєкту «Розвиток міської інфраструктури – 2».

Нагадаємо, раніше Уряд затвердив Порядок розроблення програм комплексного відновлення територій.




Джерело: Міністерство розвитку громад та територій України



Назад в раздел