«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Новини партнерів. Поглиблення співпраці – вимога часу

30.10.2019

29 жовтня підписано Меморандум про співробітництво між Конфедерацією будівельників України* та Міждержавною гільдією інженерів консультантів.

Метою Меморандуму є спільна діяльність щодо створення умов для сталого розвитку вітчизняної будівельної галузі, впровадження кращих вітчизняних та міжнародних  практик у сфері будівництва, інтегрованих систем менеджменту та управління якістю, формування умов запровадження та розвитку в Україні механізмів професійного вирішення спорів та процедур медіації у будівництві.

КБУ та МГІК домовились спільно працювати задля підвищення рівня прозорості та запобігання проявам корупції у будівництві, впровадження інституції саморегулювання у будівельній галузі; запровадження професійної інженерної та юридичної підтримки учасників реалізації інвестиційно-будівельних проектів, сприяння залученню інвестицій та реалізації будівельних проектів і програм.

Як зазначив Олександр РОТОВ, Голова Ради директорів КБУ, поглиблення співпраці вітчизняних будівельників є вимогою часу.

У свою чергу Президент МГІК Олександр НЕПОМНЯЩИЙ звернув увагу на  зростаючу роль такої інституції, як саморегулювання у будівництві, та її місце у  створенні умов сталого розвитку будівельної галузі .

Представники КБУ та МГІК дійшли згоди, що підписання Меморандуму є  формалізацією триваючих відносин, а перелік напрямів співробітництва не обмежується тезами Меморандуму.

*Конфедерація будівельників України – найбільше профільне об’єднання українського бізнесу, що відстоює інтереси будівельної галузі та гравців ринку, орієнтоване на європейські цінності й стандарти та створює привабливе бізнес-середовище.

За роки існування Конфедерація стала відомою та впливовою організацією, до складу якої входять понад 700 будівельних холдингових компаній і професійних об’єднань та має свої представництва в усіх регіонах України.



Інформацію використано з сайту МГІК

Назад в раздел