«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Привітання з днем інженерних військ

03.11.2016

Привітання з днем інженерних військ

Шановні офіцери, прапорщики, сержанти, курсанти і солдати,
 працівники інженерних військ Збройних Сил України! 
Шановні ветерани інженерних військ! 



Всеукраїнська громадська організація «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури» щиро вітає вас із професійним святом — Днем інженерних військ. 

Воїни інженерних військ вписали яскраві сторінки доблесті і відваги у літопис бойової слави. 

Нинішні воїни інженерних військ гідно продовжують славні традиції старших поколінь, успішно виконують покладені на них завдання. 

За роки незалежності України воїнами інженерами виявлено і знищено тисячі мін і снарядів, забезпечено якісне виконання завдань з ліквідації наслідків стихійних лих та надзвичайних ситуацій у різних областях України. 

Славною сторінкою в історії інженерних військ Збройних Сил України стала їх участь в проведенні антитерористичної операції. 

Переконані у тому, що воїни інженерних військ, в тому числі, фахівці з технічного нагляду, й надалі будуть зразком самовідданого служіння Україні, прикладом виконання військового обов’язку щодо захисту територіальної цілісності держави. 

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та нових досягнень на благо зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини — України.

Назад в раздел