«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Про заходи з актуальних питань діяльності ГІТН

15.11.2017

14 листопада 2017 року відбулася низка заходів за участі членів Правління, Комітету з етики та принципів, Контрольно-ревізійної комісії і голів відокремлених підрозділів ГІТН.

Так, під час Круглого столу, ініційованого Комітетом з етики та принципів, розглянуто питання щодо подальшого вдосконалення засад саморегулювання у будівельній галузі, запровадження сучасних стандартів професійної діяльності, протидії недобросовісної конкуренції, та підвищенню взаємної відповідальності у професійному середовищі.

На нараді з поточних питань та внутрішньо-організаційної роботи розглянуто стан імплементації нових нормативно-правових актів, пов’язаних з запровадженням процедури класифікації об'єктів будівництва за класами наслідків, затвердженням нових кваліфікаційних вимог до професії інженера технічного нагляду, а також питання щодо вдосконалення роботи відокремлених підрозділів ГІТН.

Проведено також семінар на тему: «Новації в організації роботи ДАБІ», розглянуто ініційовані Правлінням ГІТН та Громадською радою ДАБІ пропозиції з вдосконалення певних питань організації технічного нагляду у будівництві.   


IMG_7062.JPG

Назад в раздел