«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Стажування в Польщі для фахівців будівельної галузі

20.01.2017

Стажування в Польщі для фахівців будівельної галузі

До уваги сертифікованих фахівців будівельної галузі!

Міждержавна гільдія інженерів консультантів оголошує конкурс на проведення двотижневого стажування в Республіці Польща для набуття досвіду управління проектами у складі підприємства інженера-консультаната.

Стажування відбуватиметься на базі польських інжинірингових (консалтингових) організацій з підтвердженим досвідом виконання функцій інженера-консультанта, зокрема у проектах, фінансування яких здійснюється міжнародними фінансовими установами. Стажування вітчизняних фахівців відбуватиметься в рамках реалізації пріоритетних напрямів співробітництва між МГІК,SIDIR і VINTAGE CONSULTING відповідно до положень укладених Меморандумів про взаєморозуміння. При цьому, перевага при відборі кандидатів на стажування надаватиметься в першу чергу індивідуальним членам МГІК, а також співробітникам організацій – членів МГІК.


Вимоги до конкурсантів:

  • наявність освіти інженера-будівельника;
  • наявність кваліфікаційного сертифікату виконавця робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури, у законодавчо регульованій сфері або у добровільній сфері;
  • знання англійської мови (знання польської мови як додаткова перевага);
  • наявність закордонного паспорту (наявність довгострокової шенгенської візи або польської національної візи – як додаткова перевага).

Претендент, який має намір взяти участь у конкурсі, повинен заповнити анкети (додаються) українською та англійською мовами і надіслати їх у форматі PDF на e-mail: personnel.office@iceg.com.ua до 18:00 23.01.2017 року.

Співбесіда з відібраними претендентами відбуватиметься у м. Києві протягом 23 – 27 січня 2017 року.

Запрошення для участі у співбесіді будуть направлені на e-mail претендента, вказаний у анкеті.

Оцінювання претендентів здійснюватиметься комісією у склади Президента МГІК та його заступників.

У співбесіді братимуть участь представники приймаючої сторони.

Телефон для довідок: +38-067-185-72-02


Анкети для участі у конкурсі

application-form_ua application-form_eng

Назад в раздел