«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Участь представників ГІТН у міжнародних заходах

03.10.2017

      11-12 вересня в м. Тбілісі (Грузія) на базі Грузинського Технічного Університету (ГТУ) проходила Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології розрахунку і проектування конструкцій об'єктів сейсмостійкого будівництва».

У конференції взяв участь Марченко Т.І. - голова відокремленого підрозділу Гільдії інженерів технічного нагляду за будівництвом об'єктів архітектури в Одеській області, а також Шеховцов І.В. - голова осередка Асоціації експертів будівельної галузі у м. Одесі.

Представники фахових саморегулівних організацій також взяли участь в роботі 9-ої Міжнародної конференції з проблем сучасної архітектури і будівництва, яка відбулася 14-17 вересня 2017 р в Батумському державному університеті ім. Шота Руставелі. У конференції взяли участь понад 80 учасників з Грузії, України, Азербайджану, Китаю, Австралії та ін. країн.

Керівництво відокремлених підрозділів планує запровадити сучасні методи розвитку у містобудуванні, та застосувати ці методи у навчальному процесі відповідальних виконавців окремих видів робіт та послуг, пов'язаних зі створенням об'єктів архітектури. 


Поездка в Грузию.jpg

Назад в раздел