«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

27 листопада – круглий стіл «Чи потрібне в Україні страхування відповідальності виконавців будівельних робіт?»

24.11.2017

27 листопада о 16:00 у Мінрегіоні під головуванням заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лева Парцхаладзе відбудеться круглий стіл на тему: «Чи потрібне в Україні страхування відповідальності виконавців будівельних робіт?»

З метою захисту майнових і особистих прав та інтересів споживачів Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує запровадити страхування відповідальності архітекторів, проектувальників та інших професійних виконавців будівельних робіт.

На круглий стіл запрошені представники Мінрегіону, Мінекономіки, Мінфіну, Державної регуляторної служби, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, Гільдії інженерів технічного нагляду, Міждержавної гільдії інженерів-консультантів, Національної спілки архітекторів України, Асоціації міст України, BRDO, IDLO, страхових компаній, а також фахівці у галузі будівництва, експерти та громадськість.

Місце проведення заходу: Велика зала Мінрегіону (вул. В.Житомирська, 9, 4-й поверх).

Початок заходу: 16:00

Реєстрація учасників за тел: (044) 284-06-82 або VolkovaSE@minregion.gov.ua.

Акредитація представників ЗМІ за тел: ‎(044) 590-47-96 або поштою press@minregion.gov.ua до 27 листопада 14:00. Обов’язково треба мати при собі журналістське посвідчення.

Назад в раздел