«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Агентство відновлення розпочало аварійний ремонт дороги з Харкова до Вовчанська

21.04.2023


Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури розпочало проводити аварійний ремонт дороги Т-21-04 Харків – Вовчанськ – КПП Чугунівка до звільненого Вовчанська на Харківщині. 

«Місто регулярно обстрілює ворог, напередодні росіяни завдали авіаудар по центру. Якісне сполучення з Харковом надважливе для порятунку поранених, доїзду рятувальників та гуманітарних конвоїв.

«Дороги життя» – пріоритет роботи Агентства відновлення під час повномасштабної війни. Щоб забезпечити проїзд до деокупованих та прифронтових населених пунктів, влаштовуємо переправи, розчищаємо проїзну частину від наслідків бойових дій та ремонтуємо дорожнє покриття.

60 кілометрів дороги до Вовчанська, яка була напівзруйнована внаслідок бойових дій, ремонтуємо з минулого року. Подекуди вона розбита настільки, що водії змушені об'їжджати полем, наражаючи себе на мінну небезпеку.

Щоб відновити безпечний проїзд маршрутом Харків – Вовчанськ, Агентство ухвалило рішення на найбільш критичних ділянках укріпити основу дороги та влаштувати нове асфальтобетонне покриття. На решті – ямковий ремонт.

Відважні бригади підрядної організації сьогодні знову працюють на дорозі Т-21-04. Для якнайшвидшого завершення робіт вони без вихідних паралельно укріплюють основу, укладають асфальтобетон та ліквідовують вибоїни», - повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури

Нагадаємо, в Україні внаслідок війни зруйновано чи пошкоджено 25,1 тис. км, з них на державних дорогах – 8,8 тис. км.







Назад в раздел