«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Ірландія готова підтримати маріупольців в евакуації та майбутній відбудові міста

04.09.2023


Ірландія готова підтримати маріупольців. Про це домовився Вадим Бойченко на зустрічі з Послом Ірландії в Україні Тересою Ґілі. 

Про це повідомила Маріупольська міська рада.

Сторони обговорили співпрацю, направлену на підтримку маріупольських родин в евакуації та майбутню відбудову міста «Mariupol Reborn».

«Обговорили з Послом шляхи підтримки маріупольських переселенців, можливості приєднання Ірландії до програм підтримки маріупольських школярів. Крім того, Ірландія готова поділитися досвідом та експертизою, яка допоможе розробити нову економічну модель Маріуполя, по якій місто буде жити після деокупації. Ірландія має передовий досвід трансформації економіки та розбудови нових галузей промисловості. Ми хочемо залучити цей досвід та посилити проєкт відродження Маріуполя», - мер Вадим Бойченко.

Зі своєї сторони, пані Посол зазначила, що Ірландія і на далі буде підтримувати український народ у своїй боротьбі за незалежність та свободу.

Проект Маріуполь Реборн реалізовує Маріупольска міська рада за інвестиційної підтримки SCM Ріната Ахметова та міжнародних донорів.














Назад в раздел