«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Команда Міністерства відновлення разом з британськими урядовцями обговорила хід поточних проєктів відновлення залізничої та автомобільної інфраструктури

12.04.2024


У Києві команда Міністерства разом з британськими урядовцями обговорила хід поточних проєктів відновлення залізничої та автомобільної інфраструктури. Зокрема, підготовчі роботи та будівництво 6 мостів на Київщині та підтримка належного кваліфікаційного рівня українських авіа диспетчерів.    

Команда міністерства презентувала цифрові інструменти для управління проєктами будівництва – єдину державну систему у сфері будівництва (ЄДЕССБ) та екосистему DREAM як інструмент управління публічними інвестиціями.  

Команда Алана Мака, Міністра промисловості та економічної безпеки презентувала технологію роботи цифрових копій будівельної документаці (digital twin) та парнерство з британськими компаніями для спільної розробки дизайн-планів. Йдеться, зокрема про оновлення ЄДЕССБ відповідно до міжнародних стандартів. 

Разом з командою Грега Хендса, Міністра з питань торговельної політики обговорили залучення британського приватного сектору до відбудови України, зокрема і через механізм приватно-державного партнерства.   

«Дякую міністрам Алану Маку та Грегу Хендсу за особисту залученість. Сполучене Королівство із перших днів повномасштабного вторгнення надає фундаментальну підтримку Україні, необхідну для обороноздатності та економічної стійкості України. Сьогодні ми опрацьовуємо питання практичної взаємодії у цифровізації будівельних процесів, які полегшать залучення британського бізнесу до відновлення України», – зазначив віцепремʼєр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков.






 





Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України

Назад в раздел