«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Мінрегіоном розпочато роботу із створення першої черги Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва

06.07.2020


Листом МІНРЕГІОНУ No7/30/11081-20 від 02.07.2020 поінформовано ВГО «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об'єктів архітектури» про те, що Міністерством розпочато роботу із створення першої черги Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (далі – Система).  

Гільдія інформує інженерів технічного нагляду - відповідальних виконавців окремих видів робіт (послуг), пов'язаних із створенням об'єктів архітектури про необхідність отримання удосконаленого електронного підпису для доступу до електронного кабінету користувача Системи, а також про мінімальні та рекомендовані вимоги до робочого місця користувача Системи.

Надалі передбачається забезпечити постійно з 15.07.2020 проведення первинної автентифікації (шляхом одноразового підтвердження реєстрації відповідальним працівником саморегулівної організації через електронний кабінет користувача Системи) відповідальних виконавців окремих видів робіт (послуг), пов'язаних із створенням об'єктів архітектури при реєстрації в електронному кабінеті у зв'язку з відсутністю в Реєстрі атестованих осіб інформації про реєстраційні  номери облікових карток платника податків таких осіб. 

Для відповідальних працівників саморегулівних організацій, яким буде надано доступ до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва 13.07.2020 року планується відповідне навчання. 

За результатами проведеного навчання, узагальнену інформацію щодо порядку доступу та використання Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва буде розміщено на сайті «ГІТН».








Назад в раздел