«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Міждержавна Гільдія Інженерів Консультантів (Україна) ввійшла до складу EFCA

06.06.2017

Україна у особі Міждержавної Гільдії Інженерів Консультантів (МГІК) першою з пострадянських країн отримала представництво у EFCA* (Європейська Федерація Інжинірингово – Консалтингових Асоціацій).

1 червня 2017 року Генеральна Асамблея EFCA прийняла рішення про прийняття Міждержавної Гільдії Інженерів Консультантів до складу EFCA. Це відбулося в ході щорічної конференції Європейської Федерації Інжинірингово-Консалтингових Асоціацій, що цими днями проходить у Копенгагені (Данія).

За словами президента МГІК Олександра Непомнящого, представництво Гільдії у діяльності EFCA дозволить суттєво спростити процес налагодження горизонтальних зв’язків між вітчизняними інжинірингово-консалтинговими підприємствами та європейськими колегами. Це дозволить набути новий досвід у сфері надання інжинірингово-консалтингових послуг та застосування на практиці типових форм контрактів.

efca_logo

*Довідка

Європейська Федерація Інжинірингово-Консалтингових Асоціацій (EFCA) – недержавна некомерційна організація, яка є єдиною європейською федерацією, що представляє європейську галузь інжинірингово-консалтингових та суміжних послуг. Обсяг інженерних консультацій, які надають члени національних асоціацій, що входять до складу EFCA, становить понад 150 млрд євро на рік, і забезпечує залучення інвестицій у інфраструктурні і промислові проекти на рівні близько 1300 млрд євро. EFCA є представником FIDIC у Європі і об’єднує 29 професійних національних асоціацій країн Європейського Союзу.

0-02-05-563d87b1c06a8fd67a006a71d9fb08604b5ef95e28070f45025c8add17a9ce7c_full

Інформація використана з сайта МГІК

Назад в раздел