«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

НАПРАЦЮВАННЯ НАУКОВОЇ ШКОЛИ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ПРЕДСТАВЛЕНО НА МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

05.12.2017

В ході щорічної конференції Міжнародного співтовариства з управління надзвичайними ситуаціями «TIEMS» (The International Emergency Management Society) буде презентовано відразу два дослідження учасників Наукової школи управління ризиками при будівництві та експлуатації об’єктів нерухомості.

Комплексна тема наукової роботи школи: «Методологічні та практичні засади формування публічної політики управління ризиками у виробничих відносинах та суспільних процесах при будівництві та експлуатації об’єктів нерухомості» – тісно корелюється з місією і проектами TIEMS.

В ході конференції буде представлено результати досліджень у галузі публічного управління за темами «Методологія управління ризиками при забезпеченні стійкого розвитку територій» (Олександр Непомнящий, Ірина Лагунова) та «Саморегулювання як засіб зниження ризиків при створенні критичної інфраструктури» (Оксана Медведчук).

«Традиційні механізми державного регулювання, як свідчить український досвід, не забезпечують належної культури будівництва. Тому є необхідним вивчення та запровадження кращих міжнародних практик запобігання ризикам у будівництві, зокрема – шляхом удосконалення та роздержавлення засобів технічного регулювання. Саме це стало визначальним для нашої участі у конференції TIEMS» – зазначив керівник Наукової школи Олександр Непомнящий.

Довідково:

Наукова школа, утворена рішенням Вченої ради МАУП, опікується розробкою вітчизняних наукових надбань у сфері розподілу й управління ризиками на всіх етапах життєвого циклу об’єкта нерухомості, у тому числі на основі наукового аналізу концептуальних засад застосування проформ FIDIC, інших міжнародних будівельних контрактів.

«TIEMS» – міжнародна неурядова організація, глобальний майданчик для інформаційного, навчального та наукового обміну з питань управління ризиками в галузі надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків стихійних лих.

Конференція «TIEMS AC2017: TIEMS Annual Conference and Assembly 2017» проходить цьогоріч в Україні (місто Київ, готель «Україна»), з 4 по 6 грудня.

З програмою конференції можна ознайомитись ТУТ.

Сайт конференції – за посиланням.


Інформація використана з сайта МГІК

Назад в раздел