«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

НОВІ ФОРМИ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

20.08.2015

20 серпня 2015 року, громадські організації Конфедерація Будівельників України та Всеукраїнська громадська організація «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури», яка має статус саморегулівної організації у сфері архітектурної діяльності, відвідали з шефським візитом полк оперативного забезпечення Збройних Сил України (в/ч А0563, м. Охтирка) та запровадили нові форми волонтерської діяльності.

Делегація привітала воїнів Збройних сил України з Днем незалежності України і вручила їм гуманітарну допомогу та необхідне спорядження для виконання важливих завдань в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Волонтерська діяльність громадських організацій започаткувала нові форми системної співпраці між інженерами-будівельниками та інженерами-вояками-захисниками Вітчизни.

Сподіваємось, що позитивний досвід наших громадських організацій стане прикладом для наслідування і встановлення шефських взаємовідносин цивільних професій з професіями військових.

Звертаємося із закликом до всіх громадських організацій, своєю безпосередньою участю проявити громадянську позицію та взяти шефство над військовими частинами, які беруть участь у зоні проведення антитерористичної операції та потребують нашої підтримки і допомоги: «Разом працювати — разом захищати!».


Фотогалерея

Назад в раздел