«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

На Чернігівщині відновили ще один міст, зруйнований під час вторгнення росіян

13.07.2023


На Чернігівщині підрозділами Державної спеціальної служби транспорту відновлено та введено в експлуатацію черговий міст. 

Військовослужбовці мостових підрозділів у найкоротші терміни побудували та ввели в експлуатацію черговий об’єкт інфраструктури, який був зруйнований під час вторгнення росії.

Голова Адміністрації Держспецтрансслужби генерал-майор Богдан Бондар разом з першим заступником начальника Чернігівської обласної військової адміністрації Костянтином Мегемом та мером міста Корюківка Ратаном Ахмедовим подякували всьому особовому складу за сумлінну плідну працю та відзначили найкращих військовослужбовців відомчими відзнаками.

"Всі області та райони, де ми виконуємо завдання, стали для нас рідними та близькими, хочеться сюди повертатися та приїжджати. Я вдячний кожному з вас за усю ту роботу, яку ви зробили з відновлення мирного життя після руйнувань війни", - зазначив генерал-майор Богдан Бондар.

Звертаючись до присутніх, Костянтин Мегем зазначив, що це не перший відкритий міст в Чернігівській області. Він подякував Державній спеціальній службі транспорту за проведену роботу

"Це дуже важливо і для Корюківської громади, і для інших громад області, ось це транспортне сполучення - це якість життя наших громадян! Величезна подяка всім причетним до цієї події. Дякую вам."

Зазначається, що підрозділами Державної спеціальної служби транспорту вже відновлено 65 мостів, ще на семи об'єктах ведуться роботи.








Назад в раздел