«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Найкращі проєкти з енергоефективності буде профінансовано Європейським інвестиційним банком

11.09.2023


Розпочався відбір проєктів у рамках фінансової угоди «Енергоефективність громадських будівель в Україні» між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ). Проєкти-фіналісти будуть профінансовані ЄІБ. 

Фінансування буде надане на термомодернізацію громадських будівель, однак також на будівельні роботи (у тому числі ремонтні роботи пошкоджень, отриманих внаслідок військової агресії росії).

Для участі у відборі до 10 грудня 2023 року включно проєктні пропозиції із супровідними документами необхідно подати на електронну адресу
 
UPBEE.proposal@mtu.gov.ua
 
Мета фінансової угоди – запровадження енергоефективних заходів у громадських будівлях, зокрема лікарнях, школах, вищих навчальних закладах, дитсадках, аптеках, бібліотеках тощо.
 
Взяти участь у відборі можуть малі/середні міста та громади по всій Україні, за винятком тих, що розташовані в районі проведення воєнних дій або перебувають в тимчасовій окупації/оточенні.
 
Заявки мають бути подані органами місцевого самоврядування. Відбір пройде у два етапи:
 
▪️Для учасників з готовою проєктною документацією
▪️Для учасників без готової проєктної документації (після попереднього відбору такі учасники будуть зобов’язані підготувати документацію та подати її на оцінку проєкту)
 
З повним переліком вимог до учасників та проєктів можна ознайомитися у Порядку відбору.
 
Додаткову інформацію можна отримати за електронною адресою UPBEE.support@mtu.gov.ua чи за телефоном +380 50 332 61 49 (WhatsApp, Telegram), +380 44 351 46 31


 


















Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України


Назад в раздел