«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

На зустрічі з Деніз Браун Олексій Чернишов наголосив на необхідності скоординувати роботу над планами невідкладного відновлення країни

15.09.2022


Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов провів зустріч із новопризначеною Координаторкою системи ООН в Україні Деніз Браун.

«Швидкість, якість та повноцінність — фактори співпраці з ООН, необхідні нам уже сьогодні. Презентував звіт «Швидка оцінка завданої шкоди та потреб на відновлення / Rapid Damage and Needs Assessment (RDNA)». Наголосив на необхідності скоординувати роботу над планами невідкладного відновлення. Окреслив підхід української влади до забезпечення житлом ВПО та ознайомив із невідкладними потребами громад, особливо у деокупованих областях», — зазначив Олексій Чернишов.

Міністр Чернишов повідомив, що сторони домовилися синхронізувати зусилля у підготовці до опалювального сезону. 

«Нам потрібна постійна координація та обмін інформацією про забезпечення громад необхідним обладнанням на випадок надзвичайних ситуацій. Нам необхідні довгострокові рішення термінових потреб — і ми сподіваємося на зміцнення співпраці з ООН», — наголосив Олексій Чернишов.

Нагадаємо, раніше Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов взяв участь у Спеціальній сесії на зустрічі Міністрів просторового розвитку країн “Великої Сімки” та повідомив про готовність міністрів країн G7 підтримувати міжнародні зусилля з відновлення та реабілітації зруйнованих міст України.



Джерело: Міністерство розвитку громад та територій України






Назад в раздел