«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Німецький виробник ліків Bayer перерахував 1,3 млн. євро на відновлення медичних закладів України

06.01.2023


Відомий німецький виробник ліків, засобів захисту рослин, пластмас, фарб і лаків Bayer перерахував 1 300 000 євро на відновлення та оснащення медичних закладів України в межах ініціативи UNITED24.

«Кабінет Міністрів України вніс зміни до порядку використання коштів з рахунка для задоволення потреб охорони здоров’я в межах платформи UNITED24. Зокрема, додано можливість скеровувати кошти на модернізацію державних та комунальних закладів охорони здоров’я, пошкоджених внаслідок бойових дій, а також оновлення та модернізацію державних та комунальних багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування. 

Першим проєктом з відбудови медичної інфраструктури стало комунальне некомерційне підприємство “Чернігівська міська лікарня № 3” Чернігівської міської ради. Тому підтримка великого міжнародного бізнесу вкрай важлива!» — говорить заступниця міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич. 

Нагадаємо, Чернігівська міська лікарня № 3 отримала майже 5,5 млн грн на відновлення рентгенвідділення, яке постраждало внаслідок бойових дій. 

Назад в раздел