«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Новини партнерів

23.06.2016

За пропозицією польскої Асоціації інженерів-консультантів та експертів (SIDIR), делегація МГІК, очолювана Керівником групи радників Юрієм Правом, відвідала Республіку Польща.

В рамках поїздки відбулась робоча зустріч з керівництвом SIDIR.

Під час зустрічі сторонни обговорили перспективи та визначили конкретні напрями подальшої співпраці МГІК та SIDIR в рамках FIDIC.

Учасники зустрічі відзначили важливість співробітництва задля досягнення цілей зміцнення ділових та економічних звязків між Україною та Польщею, зокрема у сфері розвитку та вдосконалення ринків консультаційних та інжинірингових послуг у будівельній галузі шляхом запровадження в Україні інституту інженерів-консультантів, підвищення ролі і важливості стандартів FIDIC.

Сторони домовились сприяти заохоченню та розвитку взаємних контактів своїх членів в Україні та Польщі відповідно, шляхом застосування широкого спектру ініціатив, що містять: поширення інформації, проведення заходів щодо створення мережі ділових зв’язків та неформальних відносин з метою досягнення взаєморозуміння, розширення зв’язків та зміцнення партнерства між компаніями-членами.

За результатами зустрічі між МГІК та SIDIR укладено Меморандум про взаємопорозуміння.

Назад в раздел