«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Новини партнерів: Асоціація «Регіональне будівництво» шукає нові можливості та партнерів, які готові долучитися до відбудови Харківської області

03.10.2022


Асоціація «Регіональне будівництво», що об’єднує будівельників Харківщини, шукає нові можливості та партнерів, які готові долучитися до відбудови області.

Актуальність завдань та масштаби будівельних робіт важко переоцінити, адже майже вся територія регіону, у тому числі звільнена в ході контрнаступу Збройних Сил України з початку вересня, потребує відновлення.

Учасники Асоціації, зокрема, АТ «Трест Житлобуд-1», вже зараз проводять ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених внаслідок військових дій об’єктах. «Нам доручено відновлювати найскладніші з технічного погляду пошкодження шістдесяти житлових будинків (зруйновані міжповерхові перекриття, сходові марші, повністю або частково відсутні поверхи). Науково-технічний та виробничий потенціал тресту дозволить відновити їх до початку опалювального сезону» – повідомляється на сайті Асоціації.

За таких умов міжнародний досвід та співпраця з європейськими фаховими об’єднаннями для будівельників Харківщини є важливими. Основи такої співпраці закладено  у Меморандумі про взаєморозуміння, укладеному Асоціацією «Регіональне будівництво» з Польською асоціацією роботодавців у будівництві.

Довідково: Польська асоціація роботодавців у будівництві є загальнонаціональною організацією, що об’єднує компанії, які разом генерують понад 50 мільярдів злотих у вартості будівельно-монтажних робіт країни та надають роботу понад 50 тисячам працівників. Серед компаній-членів асоціації 13 із 15 найбільших підприємств, які займаються комплексним впровадженням будівельних проектів, девелоперські й інжинірингові компанії, спеціалізовані проектні організації, компанії з виробництва будівельних виробів тощо.

Від імені Асоціації «Регіональне будівництво» Меморандум підписав Голова правління Асоціації Олександр Харченко. Польських партнерів представив Президент Польської асоціації роботодавців у будівництві Ян Стилінський.





Назад в раздел