«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Про розробку проекту Містобудівного кодексу України

31.03.2023


Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування створено Робочу групу з розробки проекту Містобудівного кодексу України.

До участі в роботі групи передбачено залучити народних депутатів України, представників Апарату Верховної Ради України, Офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Офісу Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представників асоціацій, об’єднань, неурядових організацій, науковців, експертів у сфері містобудівної діяльності та інших зацікавлених осіб.

Керівником Робочої групи призначено народного депутата України, голову підкомітету з питань містобудування, благоустрою та земельних відносин у межах територій забудови – Ганну Бондар.

Гільдії запропоновано до 6 квітня 2023 року надати кандидатури представників організації для їх включення до складу Робочої групи.

Пропонуємо професійній спільноті залучитись до цього процесу, та надати до адміністративно-організаційного відділу Гільдії відповідні пропозиції щодо кандидатур для їх включення до складу Робочої групи.






Назад в раздел