«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Стартував конкурс відбору громад для створення проєктів місцевого відновлення!

19.10.2023


За підтримки уряду Великої Британії (UK Aid) оголошено конкурс для відбору українських громад, аби підтримати їх у розробці планів відновлення в межах спільного проєкту «Раннє відновлення України». 

За результатами конкурсу буде обрано 10 територіальних громад, які постраждали внаслідок російської агресії. Громадам допоможуть підготувати плани відновлення та розвитку та відповідну проєктно-кошторисну документацію.
 
Усі громади, які заповнять анкети щодо співпраці з Проєктом, зможуть взяти участь у навчальних заходах. Посадові особи органів місцевого самоврядування дізнаються, як залучати фінансування від міжнародних партнерів, налагодити міжмуніципальне співробітництво, працювати з цифровими інструментами, зокрема з системою DREAM.
 
«Саме на локальному рівні можна максимально точно сформувати потреби та пріоритети відновлення територій. Міністерство всебічно підтримує і заохочує лідерство громад у створенні планів місцевого відновлення. Цінно, що до цього процесу долучаються британські партнери. Конкурс в межах нашого спільного проєкту «Раннє відновлення України» дасть можливість громадам не лише розробити плани, а й розпочати їх втілення на найбільш постраждалих від російської агресії територіях», – коментує Віце-прем’єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков.
 
Зацікавлені громади можуть заповнити анкету за посиланням до 23 жовтня 2023 року, 18.00.
 
Питання щодо участі у відборі просимо надсилати на електронну пошту vidbudovagromad@gmail.com


34807.jpg





















Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України

Назад в раздел