«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

На відновлення водопостачання у Миколаєві Уряд виділив 56 млн грн.

06.05.2022


На відновлення водопостачання у місті Миколаїв Кабінетом Міністрів виділено з резервного фонду державного бюджету 56 млн грн. Відповідне рішення прийнято на засіданні Уряду 3 травня. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

«Забезпечення належної роботи підприємств житлово-комунального господарства, що є об’єктами критичної інфраструктури,  є одним із пріоритетів Уряду. Тому сьогоднішнє рішення є вкрай важливим та необхідним. Відтак виділені кошти будуть спрямовані на відновлення водопостачання у Миколаєві, де пошкоджено водогін. Наразі частина людей у місті залишилась без води. Тому ми маємо цю проблему вирішити», – зауважив Міністр.

Зазначимо, що проєкт розпорядження «Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для фінансової підтримки МКП «Миколаївводоканал» передбачає виділення 56 млн грн з резервного фонду державного бюджету на безповоротній основі для надання фінансової підтримки  МКП «Миколаївводоканал». Зокрема, кошти будуть спрямовані на буріння нових артезіанських свердловин.

Нагадаємо, раніше Уряд виділив кошти на здійснення першочергових заходів з ліквідації наслідків бойових дій у Харківській області  та на відновлення процесу централізованого водопостачання у Чернігові.




Назад в раздел