«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Важливо! Семінар-нарада з головами відокремлених підрозділів ВГО "ГІТН"

24.06.2022


Наразі, у результаті невиправданої, терористичної, збройної агресії рф в Україні було пошкоджено та знищено тисячі житлових будинків, шкіл, лікарень, об’єктів критичної інфраструктури.

Для визначення можливості їх подальшої експлуатації, виконання відновлювальних робіт або демонтажу, розпочався процес з обстеження зруйнованих та пошкоджених будівель і споруд, який має галузеву специфіку та потребує відповідальності і досвіду. Саме для того, щоб розібратись з нагальними питаннями відновлення та розбудови в будівельній галуз Гільдія продовжує вивчати нововведення в нормативно правовому полі України.   

Так, 24 червня 2022 року відбулась чергова онлайн-нарада під головуванням Президента саморегулівної Всеукраїнської громадської організації «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури» Права Ю.Г., за участі керівників територіальних підрозділів, членів Гільдії, експертів будівельної галузі, представників замовників різного рівня, на якій було детально розглянуто та обговорено Методику обстеження будівель та споруд, пошкоджених внаслідок надзвичайних ситуацій, бойових дій та терористичних актів, затверджену Наказом Міністерства розвитку громад та територій України 28.04.2022 року № 65, яку презентував учасникам наради голова Атестаційної комісії СРО  кандидат технічних наук Нечепорчук А.А.

Гільдія і надалі буде продовжувати висвітлювати найважливіші питання, які стосуються цієї теми, по мірі того, як буде з’являтися нова інформація.

Слідкуйте за повідомленнями на сайті.

Разом будувати – разом захищати!


IMG-20220624-WA0000.jpg



IMG-20220624-WA0005.jpg

IMG-20220624-WA0004.jpg  

IMG-20220624-WA0002.jpg








Назад в раздел