«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

“Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2016”

09.11.2016

“Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2016”

До уваги керівників підприємств,фахівців служб замовника, тендерних комітетів, будівельних корпорацій, об’єднань, проектно-вишукувальних, інжинірингових організацій!

За информаційної підтримки Міждержавної гільдії інженерів консультантів ПП «Будівництво – сучасні технології» спільно з Асоціацією розробників та розповсюджувачів кошторисних програм і провідними розробниками кошторисного програмного забезпечення протягом листопада-грудня 2016 року проведуть серію осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі на тему: “Визначення вартості будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2016”.

Мета семінарів:

– підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінарів;

– інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі та промислових підприємств про новітні технології ведення проектних, будівельних і облікових робіт;

– інформування інвесторів, замовників та фахівців про нову нормативну базу, сучасні методи проектування, будівництва, контролю виконання та вартості робіт на стадії проектування та в процесі будівництва.

Семінари за напрямком «Вартість будівництва»

«Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2016»

Перелік основних питань:

  1. Визначення вартості будівельних робіт та розрахунки за їх виконання в умовах діючих нормативних актів України. Нові нормативні документи та ДСТУ з ціноутворення у будівництві, проектування та експертизи проектної документації, технології і організації будівельного виробництва.
  2. Розробка і використання індивідуальних та укрупнених кошторисних норм (комплексних позицій). Нові ДСТУ та СОУ елементних кошторисних норм. Зміни в порядку погодження та затвердження стандартів організації України (СОУ) елементних кошторисних норм відповідно до нового Закону України «Про стандартизацію».
  3. Зміни ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво». Визначення вартості об’єкту на стадіях проектування ТЕО та Проект.
  4. Особливості складання проектно-кошторисної документації та виконання робіт під час реалізації проектів, які фінансуються за рахунок державних програм з енергоефективності.
  5. Особливості проведення тендерних процедур на виконання будівельних робіт згідно нового законодавства у системі «Прозорро» та інших електронних майданчиках.
  6. Міжнародна практика укладання та ведення договорів підряду на виконання робіт у будівництві. Типові проформи контрактів, особливості їх використання в Україні. Функції, права, обов’язки та вартість послуг інженера-консультанта. Визначення вартості проектування і будівництва в контрактах ФІДІК. Кореспонденція форм кб-2в, кб-3 з формами звітності в контрактах ФІДІК
  7. Аналіз поточних цін на ринку будівельних матеріалів виробів та конструкцій в регіоні при складанні проектно-кошторисної документації, договірної ціни, актів виконаних будівельних робіт.

Для участі у семінарах з визначення вартості будівництва запрошуються керівники і спеціалісти організацій будівельної та житлово-комунально галузі, замовники, інвестори та проектанти.

На семінарах відбудуться майстер-класи з експлуатації кошторисних ПК, де провідні представники розробників кошторисного ПЗ демонструватимуть роботу нових функцій програм і розглядатимуть практичні задачі.

ГРАФІК СЕМІНАРІВ

МІСТО ДАТА ОРГАНІЗАТОРТЕЛЕФОНИ КОНТАКТНА ОСОБАДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ
Луцьк 8 листопадаПП “ССБ Електронікс”(0342)72-48-03        Мензатюк Іванна Василівна
Сєвєродонецьк 11 листопадаТОВ “ЕкономікСофт”
(064) 524-10-49 
(066) 179-73-74
Кулакова Ольга Миколаївна

Київ
 
14-15 листопада

ДП “Науково-дослідний інститут будівельного виробництва”

(044) 248-48-88

(044) 248-69-46


Вахович Інна Володимирівна

Дніпро 17 листопадаТОВ “ТОВ “ІТ Сервіс”(056) 785-46-28 Сафікюрська Алла Іванівна
Одеса 24 листопадаТОВ “Інкомсервіс”
(048) 787-64-14 
(066) 763-05-75

Скалозуб Ігор Володимирович
Львів 6 грудняПП “ССБ Електронікс”(0342)72-48-03Мензатюк Іванна Василівна

Детальну інформацію щодо конкретного семінару можна отримати у координатора семінарів за телефонами зазначеними нижче:

Координатор семінарів: ПП “Будівництво – сучасні технології”

тел. для довідок: (0342) 777-208, (03422) 4-05-13


Інформація використана з сайта МГІК.

Назад в раздел