«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Власники пошкодженого житла витратили на ремонти за програмою єВідновлення понад 1 мільярд гривень

25.01.2024


На сьогодні з цих коштів переважна кількість була витрачена на придбання будівельних матеріалів та скла. 

«Гроші за програмою державної грошової допомоги єВідновлення цільові і їх можна витратити лише на будівельні матеріали та послуги для ремонтів.
 
Більше 2 тисяч підприємців будівельної галузі пропонують свої послуги, переважна кількість це малий та середній бізнес. Для них це можливість стати «видимими» та забезпечити своїми послугами тих, хто цього зараз надзвичайно потребує.
 
Важливо, що гроші на допомогу повертається в українську економіку та посилюють її», – зазначив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.
 
Вже 2307 представників бізнесу приєдналися до єВідновлення. З них 296 (13%) – юридичні особи, а 2011 (87%) – ФОПи. З повним переліком бізнесів можна ознайомитися за посиланням  

Для під’єднання до програми необхідно подати заяву через Дію, попередньо перевіривши чи бізнес відповідає умовам програми. Бізнес повинен мати відповідні МСС-коди. Подивитися повний перелік та подати заяву на участь можна на порталі Дія
 
Загалом понад 69 тисяч українців подали заявки на отримання грошової допомоги для відновлення пошкоджених домівок, а понад 37 тисяч вже отримали її.
 
Послугу єВідновлення для бізнесу розроблено у співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури та Міністерства цифрової трансформації України за підтримки USAID / UK aid проєкту TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах» та Проєкту підтримки Дія, що впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за підтримки Швеції.


422349211_774694561365394_5337230023673007935_n.jpg























Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України

Назад в раздел