«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Японське агентство міжнародного співробітництва продовжує допомагати Київщині

15.03.2024


У Київській ОДА відбулась зустріч із представниками Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA).

Учасники обговорили поточний стан відбудови, розвиток економічної привабливості регіону. Також партнерам презентували індустріальні парки на Київщині та розповіли про роботу, яка ведеться із внутрішньо переміщеними особами.

Від Київської ОВА участь у зустрічі взяли заступники голови КОДА Сергій Білецький та Андрій Братусь, керівники профільних структурних підрозділів адміністрації.

Нагадаємо, що Київська обласна державна адміністрація бере участь у впровадженні Проєкту екстреного відновлення та реконструкції. Він фінансується Урядом Японії через JICA. В рамках його реалізується передача техніки та робочих агрегатів для прибирання і вивезення залишків зруйнованих будівель.

Зустріч з іноземними партнерами, які допомагають у відновленні Київщини, відбулася в межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва (РОМС).

Довідково.
JICA – це урядове агентство Японії, відповідальне за надання міжнародної допомоги та співробітництва країнам, що розвиваються. Його місія полягає у сприянні сталому розвитку та безпеці людини шляхом надання технічної допомоги, грантів, кредитів та навчальних програм. Агентство є частиною офіційної допомоги Японії в області розвитку, яка відіграє певну роль у забезпеченні технічного співробітництва.


a83641e2-c57b-4517-a533-1682db9e5d91.jpg











Київська обласна військова адміністрація

Назад в раздел