«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

За сприяння МГІК розширюється українсько-турецьке співробітництво

10.11.2016

За сприяння МГІК розширюється українсько-турецьке співробітництво

За сприяння Міждержавної гільдії інженерів консультантів сьомого листопада відбулась робоча зустріч керівництва ТОВ “ФБМ Україна” з представником турецької інжинірингової компанії Temelsu international engineering services inc, членом правління Гекту Сірель.

Компанія Темельсу заснована в 1969 році і є широко відомою компанією, яка надає послуги інженера-консультанта, як у Туреччині так і за кордоном, на всіх етапах від розробки ТЕО, проектування до ведення нагляду за будівництвом. Темельсу успішно веде міжнародні проекти в Центральній Азії, Південній Африці, Ближньому Сході, Північній Африці, а також в Азербайджані, Грузії, Узбекистані, Казахстані. Тому керівництво компанії зацікавлено в розбудові довгострокових відносин з українськими колегами, і в числі таких є ТОВ ” ФБМ Україна.

Під час зустрічі сторони презентували компанії, які представляють, виявили однакове розуміння принципів діяльності у галузі інжинірингу, вимог яким має відповідати інженер-консультант.

Гекту Сірель відзначив високий рівень інженерів ТОВ ” ФБМ Україна” та висловив впевненість у плідній подальшій співпраці Temelsu international engineering services inc та ТОВ ” ФБМ Україна”.

ut5

ut4    ut3    ut2

ut1

Інформація використана з сайта МГІК.

Назад в раздел