«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Європейські фахівці прагнуть залучатися до професійної діяльності в Україні

02.05.2023


Неординарна подія відбулася нещодавно в Гільдії інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури.

Саліта Яцек Лукаш, громадянин Республіки Польща, який протягом останніх років брав участь у виконанні, зокрема, інженерних робіт при капітальному ремонті прикордонних автомобільних доріг у Львівській області відповідно до Міждержавної Угоди між Урядом України та Урядом Польщі, підтвердив свій професійний рівень, пройшов професійну атестацію згідно вимог чинного українського законодавства, та отримав кваліфікаційний сертифікат інженера з технічного нагляду (будівництво).

Саліта Яцек – магістр інженер будівництва Польщі, уповноважений до виконання самостійної технічної функції у будівництві за спеціальністю інженерія дорожнього будівництва, член Сілезької Палати Інженерів Будівництва.

«Ваговим свідченням дієвості активної співпраці Гільдії з Європейськими професійними інституціями є зростаюча зацікавленість європейських фахівців у отриманні українських документів з підтвердження необхідних кваліфікацій, які дають право займатися професійною діяльністю у нашій державі.

Європейський бізнес висловлює зацікавленість до участі у відновленні України. Наша держава також надзвичайно зацікавлена в участі європейських фахівців будівельної галузі в цьому процесі, і Гільдія надалі буде всіляко спряти інтеграційним процесам у професійному середовищі, міждержавним і міжгалузевим контактам фахових професійних об’єднань», - зазначив Президент Гільдії Юрій Прав.

Вітаємо Саліту Яцека з успішним проходженням професійної атестації, та бажаємо успіхів у подальшій інтеграції в професійному середовищі інженерів з технічного нагляду України.


IMG-ac99ea19852746b3e76cef6ab105fbdf-V.jpg

IMG-0e5d4614c89de9862b24a5fd7c36a1cc-V.jpg






Назад в раздел